Nieuws

Lorem ipsum dolor ...read more

Lorem ipsum dolor ...read more

Over Nascom

 

Missie

Het ontwerpen en produceren van constructies ten behoeve van zwaar materieel van de productie van betonnen heipalen op een kwalitatief hoogwaardige manier voor Traverco Track service N.V. Het is het belied van Nascom N.V. om voortdurend te werken aan verbetering van de kwaliteit van de diensten, leveringen en van de organisatie. Tevens is een van de bedrijfsdoelstellingen het zo goed mogelijk waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de werknemers en derden, alsmede het milieu in acht te nemen.

 Voor ons staan hierbij centraal:

  • Onze werknemrs een aangename, uitdagende werkomgeving bieden middels het up to date houden van faciliteieten, voorzien in trainingen en het bieden van de doorgroeimogelijkheden;

  • Het individueel gewenste service niveau voor onze klant zo maximaal mogelijk vullen.

 Visie

De mijnbouw, landbouw en landontginning ten behoeve van bouw en infrastructuurzullen de komende jaren een forse groei doormaken. Nascom N.V. streeft ernaar om te allen tijde, binnen de toename concurrentie van bedrijven in haar marktsegment, het produceren van paalkoppelingen en het maken van nieuwe constructies, het toonaangevende bedrijf te zijn.

Deze positie wil zij bereiken en behouden door:

  • Een professioneleklantgerichte houding uit te stralen en te garanderen;

  • Ons personeel door middel van training op het gewenste niveau te brengen en houden;

  • De trend te zetten in het doorvoeren van ontwikkelingen in de branche;

  • Investeringen plegen om alle facilieiten adequaat af te stemmen op nieuwe ontwikkelingen.

Diensten

Las en constructie

Nascom heeft de beschikking over een uitgebreide fijn mechanische bewerkingslijn en een ruim aanbod aan gecertificeerde en goed opgeleide lassers.Niet alleen worden er producten gerepareerd en geconstrueerd als graafbakken, lepels, verlengde bomen en sticks ten behoeve van graafmachines en dergelijke.

Ook heeft Nascom zich gespecialiseerd in custom- made veiligheidskooien om tijdens bedrijvigheid de veiligheid van de operators te kunnen verhogen. Voor verscheidene bedrijven zijn deze constructies reeds ontwikkeld en op machines geplaatst.

Ontwerpen en constructie gebeurt volledig in eigen huis en komt tot stand dankzij een ruime ervaring, efficiënt gebruik van middelen en de beschikbare kennis. In samenwerking met Mines Services N.V. worden ten behoeve van onder andere de offshore en mijnbouw ook hijsmiddelen geconstrueerd, te denken valt aan spreader beams, verbindingsstukken, palletkooien, etc. Het ontwerp en de berekeningen van deze producten wordt volledig gedaan in eigen huis.

Draaierij

Nascom is al jaren bezig met het afdraaien van bucket pennen, crusher assen, schroefdraden en beschikt nu ook over lijnboor machines om werkzaamheden te kunnen verrrichten op zwaar materielen die op het veld zijn.

Cilinder

Het reviseren van hydraulische cilinders zoals seals, stangkoppen, stang (rod), zuiger en buis (housing).

Banden

Sind 2012 heeft Traverco/ Nascom een banden afdeling waarbij Haukes en Rosebel de grootste afnemers zijn. Onze voorraad bestaat uit 4 formaten voor vrachtwagens waarbij we 7 modellen en twee soorten profielen hebben o.a. lijn en blok. Ook voor tractoren, lifttrucks en auto’s van het merk Sailun.

Trailer

Traverco/ Nascom reviseerd niet alleen graafmachines en bulldozers, ook de trailers worden door ons gereviseerd en aangepast.

CNC (Computer Numerical Control) – plasma machine

Het nauwkeurig snijden van platen  met een plasma machine die aangestuurd wordt door een computer.

 

2022, Traverco Track Service NV

Powered by, thisisideal

Traverco Track Service NV

Tel.: (+597) 404550

Fax: (+597) 403488

E-mail: info@traverco.com

Industrieweg Noord BR. 9-11

Paramaribo - Suriname, SA

Nascom NV

Tel.: (+597) 404550

Fax: (+597) 403488

E-mail: info@nascomnv.com

Industrieweg Noord BR. 3-5

Paramaribo - Suriname, SA