Nieuws

Lorem ipsum dolor ...read more

Lorem ipsum dolor ...read more

Over Traverco

Traverco Track Service N.V.

Missie

Traverco Track Service NV levert onderhouds- en reparatiediensten alsook de verkoop van kwalitatief hoogwaardige onderdelen, accessoires en gereedschappen voor de zwaar materieel en particuliere sector in Suriname.

Het is het beleid van TRAVERCO TRACK SERVICE N.V. om voortdurend te werken aan verbeteringen van de kwaliteit van de diensten, leveringen en van de organisatie. Tevens is een van de bedrijfsdoelstellingen het zo goed mogelijk waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de werknemers en derden, alsmede het milieu.

Voor ons staan hierbij centraal :

  • Onze werknemrs een aangename, uitdagende werkomgeving bieden middels het up to date  houden van faciliteiten, voorzien in trainingen en het bieden van de doorgroeimogelijkheden;     
  • Het individueel gewenste service niveau voor onze klant zo maximaal mogelijk vullen.                                                                                                                            

Visie

De mijnbouw, landbouw en landontginning tbv woningbouw zullen de komende jaren een forse groei doormaken. Traverco Track Service NV streeft ernaar om te allen tijde, binnen de toenemende concurrentie van bedrijven in haar marktsegment, het toonaangevende bedrijf te zijn.

Deze positie wil zij bereiken en behouden door:

  • Een professioneleklantgerichte houding uit te stralen en te garanderen;
  • Ons personeel door middel van training op het gewenste niveau te brengen en houden;
  • De trend te zetten in het doorvoeren van ontwikkelingen in de branche;
  • Investeringen plegen om alle facilieiten adequaat af te stemmen op nieuwe ontwikkelingen.

 

Diensten

Revisie onderstel / track service

Dankzij jarenlange ervaring en opgedane kennis is Traverco wat betreft het onderhoud en reparatie/ revisie van onderstellen, voor onder andere graafmachines en bulldozers, een van de marktleiders in dit segment. Dankzij het dealerschap van onder andere het Italiaanse Berco kan het bedrijf hoogwaardige kwaliteit aanbieden wat de duurzaamheid van een machine sterk ten goede komt.

Motorenrevisie  

Traverco is ook zeer bekwaam in de complete machine- en motorenrevisie en alles wat daar mee van doen heeft. De beschikbare kennis op dit gebied is ruim, en door de nieuwe ontwikkelingen in dit segment op de voet te volgen blijft Traverco de kennis vergroten.

Hose-afdeling

Mede door het warme klimaat en doordat er bij de huidige machines steeds meer verwacht wordt van slijtdelen als hydrauliek leidingen is Traverco sinds enkele jaren producent van hoogwaardige hydrauliek leidingen en koppelingen.

Service op het veld 

Traverco is al jaren actief met veldwerk onder andere werkzaamheden aan de diverse machines die opereren in de havengebieden van Suriname is een gebied waar veel van de kennis, flexibiliteit en inzet van het personeel verwacht wordt. Ook komt het voor dat er machines in het binnenland geserviced/ gerepareerd dienen te worden. Na duidelijke afspraken en een planning wordt er naar gelang het probleem van de machine een of meer monteurs naar de desbetreffende klant gestuurd om deze adequaat te kunnen helpen.

Winkel  

 Sinds 2005 heeft Traverco de beschikking over een geheel nieuw bedrijfspand met ruim opgezet magazijn en winkel. Dankzij de brede klantenkring en de vraag naar diverse totaaloplossingen voor machines heeft dit geresulteerd in een magazijn voorraad van ruim 12000 artikelen. Het assortiment varieert van banden, accu’s, seals, uitlaatmanifolds, bucket pennen en turbo’s tot aan bouten en moeren. Ook komt het veel voor dat het bedrijf specifieke klantwensen vervult door de onderdelen overzees te laten bestellen door de inkopers in zowel Noord- Amerika, Azië en Europa.

 

2022, Traverco Track Service NV

Powered by, thisisideal

Traverco Track Service NV

Tel.: ( 597) 404550

Fax: ( 597) 403488

E-mail: info@traverco.com

Industrieweg Noord BR. 9-11

Paramaribo - Suriname, SA

Nascom NV

Tel.: ( 597) 404550

Fax: ( 597) 403488

E-mail: info@nascomnv.com

Industrieweg Noord BR. 3-5

Paramaribo - Suriname, SA